Vakantie Fitness

Toch sportief op vakantie?

Bij Vitaal Sport kan het

Tijdens je verblijf in het schitterende Marinapark of in de Jachthaven in Volendam, hoef je je sportroutine niet te laten varen. Bij Vitaal Sport ben je van harte welkom om ook op vakantie actief te blijven. Gelegen te midden van de rustige omgeving van Volendam, biedt Vitaal Sport een breed scala aan sportmogelijkheden, van fitnesslessen tot groepstrainingen, voor alle niveaus. Ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden, zodat je het maximale uit je workout kunt halen.

Voor een vakantie vol energie en sportplezier is Vitaal Sport bij Marinapark de perfecte keuze. Kom langs en ontdek zelf hoe je je vakantie kunt combineren met sporten bij Vitaal Sport in het Marinapark.

Vitaal Sport sportschool Volendam fitness trainen
Vitaal Sport sportschool Volendam fitness trainen
Vitaal Sport sportschool Volendam fitness

Neem de proef op de som

Wat Vitaal Sport onderscheidt van andere sportscholen is de gemoedelijke sfeer. Hier voel je je direct welkom en op je gemak. Geen harde muziek of schreeuwende trainers, maar een rustige en vriendelijke omgeving waarin jij optimaal kunt trainen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.