Personal Training

Persoonsgericht trainen

Een op een trainen

Als lid van Vitaal Sport krijg je natuurlijk professionele begeleiding bij je fitnesstraining. Wil je echter die begeleiding verder intensiveren, dan kan je kiezen voor een personal trainer die uitsluitend met je bezig is, dus met 100% focus op uw energie!

Personal training kan in een een-op-een setting, maar ook een groepje van maximaal vier personen is mogelijk. Tijdens de trainingssessie komt er niets tussendoor, alle aandacht is voor jou. Je personal trainer biedt naast een individueel bewegingsprogramma ook advies op het gebied van bewegen, voeding, lifestyle en mental coaching. Je personal trainer is flexibel: je maakt een afspraak met jouw personal trainer op het moment dat het je schikt.

De kosten voor Personal Training staan los van je lidmaatschap bij Vitaal Sport. Voor informatie neem je contact op met 0299-320762

Vitaal Sport sportschool Volendam fitness personal training
Vitaal Sport sportschool Volendam fitness personal training
Vitaal Sport sportschool Volendam fitness trainers

Neem de proef op de som

Wat Vitaal Sport onderscheidt van andere sportscholen is de gemoedelijke sfeer. Hier voel je je direct welkom en op je gemak. Geen harde muziek of schreeuwende trainers, maar een rustige en vriendelijke omgeving waarin jij optimaal kunt trainen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.