Al 25 jaar compleet in sport en ontspanning!

Over ons

Welkom bij Vitaal Sport

In 1998 vestigde Vitaal Sport Healthcenter zich in de sportruimte van het Van der Valk Hotel Volendam en groeide in 25 jaar uit tot een compleet sport- en ontspanningscentrum. De focus van Vitaal Sport ligt op sport, ontspanning en gezondheid; hiertoe bieden wij je een compleet scala van bewegingsmogelijkheden op het gebied van fitness, small group, personal Training en outdoor-activiteiten.

Inmiddels is Vitaal Sport verhuisd naar het Marinapark in Volendam waar we ons voornamelijk op de fitness en smallgroup zullen focussen. Vanuit onze locatie heb je een prachtig uitzicht over de nieuwe haven van Volendam.

Vitaal Sport neemt bij ieder nieuw lid de tijd om persoonlijke doelen vast te stellen. Mede door het afnemen van ‘n Fittest en een Inbodytest [lichaamssamenstelling] wordt ervoor gezorgd dat je met een op maat gemaakt trainingsschema op het juiste niveau traint; onze instructeurs zorgen voor persoonlijke begeleiding en bijsturing waar nodig.

Kwaliteit staat bij Vitaal Sport hoog in het vaandel. Naast onze vakkundige begeleiding bieden wij ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Personal Training.

Vitaal Sport heeft in samenwerking met Fitstudio Waterland een gevarieerd programma aan groepslessen; hiermee werk je op een leuke en inspirerende manier aan conditie, kracht, figuur, lenigheid en ontspanning.

Vitaal Sport sportschool Volendam fitness lidmaatschap
Vitaal Sport sportschool Volendam fitness groepsles
Vitaal Sport sportschool Volendam fitness personal training

Neem de proef op de som

Wat Vitaal Sport onderscheidt van andere sportscholen is de gemoedelijke sfeer. Hier voel je je direct welkom en op je gemak. Geen harde muziek of schreeuwende trainers, maar een rustige en vriendelijke omgeving waarin jij optimaal kunt trainen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.