Flottensauna, exclusief voor leden Vitaal Sport

Met de kortingscode van Vitaal Sport geniet je nu van een unieke sauna-ervaring bij Flottensauna in Katwoude. Deze bijzondere sauna is gelegen op een vlot en biedt een adembenemend uitzicht over de Gouwzee.
Met behulp van de kortingscode krijg je de kans om heerlijk te ontspannen en te genieten van de rustgevende omgeving. De sauna beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een sauna met panoramisch uitzicht, een houtgestookte hottub en een relaxruimte op het water.
Of je nu wilt ontstressen na een lange werkweek, je spieren wilt ontspannen na een intensieve training of gewoon wilt genieten van een moment van rust en sereniteit, Flottensauna biedt de perfecte gelegenheid.
Mis deze kans niet om te profiteren van de kortingscode van VitaalSport en boek nu je bezoek aan Flottensauna in Katwoude. Laat je verwennen en geniet van de unieke ervaring van een sauna op het water.

www.flotten.nl/flotten-sauna/

Vitaal Sport sportschool Volendam sauna

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.